ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ British Council


Είστε νέος/α 8–16 ετών και λάτρης της φωτογραφίας; Τι περιμένετε; Πιάστε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μπείτε στον μαγευτικό κόσμο της ψηφιακής αποτύπωσης των εικόνων της ζωής μας.


Αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνουμε σε συνεργασία με το ελληνικό παράρτημα της Euroscience, το BHMAScience και το Μουσείο Τεχνολογίας Νόεσις, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, και ίσως να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής του Διαγωνισμού Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα την Eπιστήμη. Μην καθυστερείτε!

ΠΩΣ; Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθείστε τα εξής απλά 4 βήματα:


  1. Βγάλτε 5 ψηφιακές φωτογραφίες (ανάλυσης 72 DPI) με θέμα την επιστήμη*.




  2. Συμπληρώστε το Δελτίο Συμμετοχής .


  3. Στείλτε μας το συμπληρωμένο Δελτίο Συμμετοχής μαζί με τις 5 φωτογραφίες μέχρι την προθεσμία λήξης (βλ. παρακάτω).


* Οι φωτογραφίες μπορεί να απεικονίζουν τις φυσικές διεργασίες, την επιστήμη και τεχνολογία στην καθημερινή ζωή, την αναζήτηση της αλήθειας, το επιστημονικό πείραμα, τα εργαλεία μάθησης και έρευνας κατά τη διάρκεια των αιώνων, τη γυναίκα και επιστήμη, το διάστημα, το περιβάλλον, τη γενετική, κτλ.

Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΜπορείτε να υποβάλλετε τις 5 ψηφιακές φωτογραφίες και το συμπληρωμένο Δελτίο Συμμετοχής είτε ταχυδρομικώς είτε αυτοπροσώπως σε ΜΙΑ από τις εξής διευθύνσεις:



British Council

Πλατεία Κολωνακίου 17106 73 Αθήνα
(Υπόψη: κ. Καίτη Γιακουμάκη)
EuroscienceΤΘ 3125102 10 Αθήνα






  • Προθεσμία λήξης: 31 Δεκεμβρίου 2007



  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Καίτη Γιακουμάκη στη διεύθυνση Katy.Yakoumaki@britishcouncil.gr ή στο τηλέφωνο 210 369 2342.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λέω:



Να γίνετε αληθινά σαν δέντρα

ωραία Μικρά Τερατάκια!